Finansklubben 2/11

Hej,
Du inbjuds som vanligt till Finansklubbens möte nu på tisdag kl 12.30 på Paparazzi. Till lunchen diskuterar vi ”världsproblemen” och till kaffet redovisas läget i aktietävlingen.

Några aktuella ämnen att diskutera kan vara:
Volvo Cars; lyckad börsintroduktion. Hur blir fortsättningen?
Börsen: En viss korrigering nedåt har skett på Stockholmsbörsen under hösten (ned ca 4 procent). Står ytterligare en global ”korrigering” för dörren? Faktorer som talar för? Emot?
Covid: Coronakommissionen i Sverige riktar hård kritik mot regeringen och flera myndigheter. Har Sverige verkligen varit sämre än andra länder?
Rapartisten Einar är mördad. Rappens ursprung beskrivs i bifogad video. https://youtu.be/oNlrqmZPtCI Beskriver gangster-rap bara verkligheten och är därför inte farlig? Vart är vi på väg?
Om det är något av ämnena ovan (eller något annat!) som ni känner särskilt för, så tänk över något klokt att delge kamraterna!
På förslag avslutas aktietävlingen den 14 december och avslutningsmiddagen hålles den 15 december. Som brukligt är alla välkomna på avslutningsmiddagen, inte bara de tävlande. Tacksam för synpunkter, eller om jag förbisett något.
Vg anmäl er närvaro (på tisdag) till mig i förväg så jag kan beställa bord.
Välkomna!